Nga e gjithe Europa drejt Shqiperise. Nisje te perjavshme nga Sllovenia dhe Italia. Mundesi te ngarkimit te dergesave cdo dite ne Europe dhe me mberritjen me te shpejte ne Shqiperi.

Ofrimi I sherbimit grupazh bazohet ne kohe te shpejta mberritje si dhe nisje frekuente qe jane pjese e sherbimeve me vlere te shtuar ne kompani.

Sherbimi cilesor ne cdo dergese, arrihet ne saj te perkushtimit dhe gatishmerise, si dhe kontakteve te vazhdueshme me klientet dhe furnitoret me qellim arritjen e koheve sa me te shpejta te organizimit dhe mberritjes se ngarkeses.

EnglishAlbania