Sherbimet detare te A-Logistics Company mundesojne transportin internacional te mallrave ne sasi te medha bazuar ne cdo kerkese tuajen. Duke u bazuar ne nje rrjet te konsoliduar dhe te gjere partneresh sherbimi detar ofrohet ne te gjitha portet internacionale duke mundesuar nje transport te shpejte dhe te sigurt te cdo dergese. Ky lloj sherbimi ofrohet ne konteniere te plote si dhe parciale, duke mundesuar nje transport cilesor nga vendi I origjines ne destinacion.

Sherbimi detar ne A-Logistics Company ofrohet nga dhe ne te gjithe portet e medha detare. Sugjerimet tona per sherbimin detar kane si qellim zgjidhjet me te pershtatshme per FCL dhe LCL gjithashtu duke ofruar siguri dhe kohe te shpejte mberritje.

 

EnglishAlbania