A-Logistics Company ofron nje mbeshtetje te plote per te gjithe kerkesat tuaj ne transport tokesor, detar si dhe ajror. Suportojme transportin rrugor internacional dhe te brendshem, duke perfshire transporte te dedikuar, grupazh apo dhe te kombinuar nepermjet kamioneve tone JUMBO (120m3).

Jemi krenar te ofrojme sherbimet logjistike me te mirat gjithmone duke qene sa me efektive ne kosto per cdo ngarkese dhe ftojme qe te zbuloni sherbimet tona.

Me nje rrjet te gjera partneresh ne Europe, sigurohemi qe cdo ngarkese e juaja te terhiqet dhe te mberrije ne kohe. ALC eshte pjese e TIMOCOM SOFT EUROPE me numer identifikimi: 247733

Nisje te rregullta dhe kohe te shpejta tranziti per dergesat kudo ne Europen perendimore, lindore dhe qendrore.

Partneriteti I zgjedhur si dhe pozicioni Ideal I magazinave ne Europe na lejon te ofrojme mbulimin maksimal dhe fleksibilitet ne cdo dergese ne transportin e tyre me kamionin te dedikur ose grupazh.

EnglishAlbania