Sherbime Ekspres

 

A-Logistics Company ofron sherbimin ekspres per distanca te shkurta ose te gjata bazuar ne cdo nevoje tuajen per transport dhe kohe dorezimi. Te gjitha dergesat ne transportin ekspres do te ndiqen dhe do te jene nen vemendjen maksimale dhe kujdesin qe duhet per te pasur kohet me te shkurtra te dorezimin nga vendi I origjines ne destinacionin e deshiruar, konform ligjeve dhe rregullave.

Sherbimi ekpres ofrohet ne nivel kombetar dhe nderkombetar si ne shume vend te Europes si : France, Gjermani, Spanje, Portugali, Austri, Zvicer, Belgjike, Hollande, Angli, Slloveni, Kroaci si dhe ne cdo vend tjeter sipas kerkeses tuaj.

EnglishAlbania